DJORDJE BALASEVIC DAJTE MI VINA FREE DOWNLOAD

Niko mene ne zna slusati ko moj verni drugar usati zamnom ici i sanjariti a ne kvariti Boze, Boze di bas ja od svih spretnih cigana naspram zvezda da se zagubim dok sam konje pojio vrag je drum prespojio on je hteo da se u nju belu zaljubim Samo ako ista znam onda znam da budem sam tu sam isti na mog ujaka lula i kabanica, britva i brojanica a prijatelja ko u kurjaka Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije Pa kad svirci nagare zadnji gros cu propiti ali ne dam magare s belegom na levoj kopiti Di je da je neka je samo nek daleka je da je duze trajalo ne bi valjalo. Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare s belegom na levoj kopiti. Samo ako ista znam onda znam da budem sam tu sam isti na mog ujaka lula i kabanica, britva i brojanica a prijatelja ko u kurjaka Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije. Boze, Boze di bas ja od svih spretnih cigana naspram zvezda da se zagubim dok sam konje pojio vrag je drum prespojio on je hteo da se u nju belu zaljubim. Boze, Boze di bas ja, od svih sretnih cigana da se rodim bas kad zadremas da me ne blagoslovis nikad ni ne oslovis dok za nekim, makar kakvim vasar raspremas. Sticu sutra do mraka do komsijskog oblaka pod njim cu se opet roditi nisi ti na nebu sam bogova je povazdan s nekim cu se vec nagoditi. Boze, Boze di bas ja, od svih sretnih cigana da se rodim bas kad zadremas da me ne blagoslovis nikad ni ne oslovis dok za nekim, makar kakvim vasar raspremas 24 dinara duzan sam kod mlinara kod kovaca ne smem svracati juri me ducandzija svicka za mnom kamdzija jedva imam svirce placati Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare s belegom na levoj kopiti.

  QUICKPAR.EXE FREE DOWNLOAD
Uploader: Vudokree
Date Added: 6 November 2006
File Size: 25.55 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 66229
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Boze, Boze di bas ja od svih gresnih cigana da padnem na sitnim gresima ne das mi je videti i to od ruke ide ti mora da je besposleno na nebesima. Samo ako ista znam onda znam da budem sam tu sam isti na mog ujaka lula i kabanica, britva i brojanica a prijatelja ko u kurjaka Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije.

Djordje Balasevic-Dajte mi vina Chords – Chordify

Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put bslasevic dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije. Kog sad ljubi sanjiva kad se dan razdanjiva kom sad zamke postavlja kog li nocas ostavlja. Sticu sutra do mraka do komsijskog oblaka pod njim cu se opet balasevlc nisi ti na nebu sam bogova je povazdan s nekim cu se vec nagoditi. Boze, Boze di bas ja, od svih sretnih cigana da se rodim bas kad zadremas da xajte ne blagoslovis nikad ni ne oslovis dok za nekim, makar kakvim vasar raspremas 24 dinara duzan sam kod mlinara kod kovaca ne smem svracati juri me ducandzija svicka za mnom kamdzija jedva imam svirce placati Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije tu bi moglo da se sakrije Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare s belegom na djordje balasevic dajte mi vina kopiti.

Get chords by search: olelole by Đorđe balašević

Boze, Boze di bas ja od svih spretnih cigana naspram zvezda da se zagubim dok sam konje pojio vrag je drum prespojio on je hteo da se u nju belu zaljubim.

Pa kad svirci nagare zadnji gros cu propiti ali ne dam magare s belegom na levoj djordej. Niko mene ne zna slusati ko moj verni drugar usati zamnom ici i sanjariti a ne kvariti.

  FILENIX FREE DOWNLOAD

Jos kad onda svirci nagare sve cu dati, sve cu propiti samo necu moje malo magare s belegom na levoj kopiti. Boze, Boze di bas ja od svih gresnih cigana da padnem na sitnim gresima ne das mi je videti i to od ruke ide ti mora da je besposleno na nebesima Sticu sutra do mraka do komsijskog oblaka pod njim cu se opet roditi nisi ti na nebu sam bogova je povazdan s nekim cu se vec nagoditi Kog sad ljubi sanjiva kad se dan razdanjiva kom sad zamke postavlja kog li nocas ostavlja.

Boze, Boze di bas ja, od svih sretnih cigana da se rodim bas kad zadremas da me ne blagoslovis nikad ni ne oslovis dok za nekim, makar kakvim vasar raspremas. Niko mene ne zna slusati ko moj verni drugar usati zamnom ici i sanjariti a ne kvariti Boze, Boze di bas ja od svih spretnih cigana naspram zvezda da se zagubim dok sam konje pojio vrag je drum prespojio on je hteo da se u nju belu zaljubim Samo ako ista znam onda znam da budem sam tu sam isti na mog ujaka lula i kabanica, britva i brojanica a prijatelja ko djordje balasevic dajte mi vina kurjaka Za mnom cika, za mnom potraga a preda mnom put za dovraga bar da mi je ficok rakije eajte bi moglo da dhordje sakrije Pa kad svirci nagare zadnji gros cu propiti ali ne dam magare s belegom na levoj kopiti Di je da je neka je samo nek daleka je da je duze trajalo ne bi valjalo.